Siste tiden har jeg fokusert mye på spennende portretter av ungdom, og gjerne da i forbindelse med idrett eller andre interesser. Dette har vært portretter med mys action, lys og røyk. Men, portretter kan være så mangt, og det er alltid gøy å jobbe frem andre uttrykk også. Det behøver nødvendigvis ikke være bildemontasjer som inneholder mange elementer for å gjøre bildet spennende, det kan godt være et ganske enkelt portrett mot en ensfarget bakgrunn.

Jeg tar en bilder for artister, og i den forbindelse ville jeg vise noen bilder som kanskje er litt enklere, men like effektfulle som mine bildemontasjer. Dette er bilder tatt mot en grå bakgrunn i studio, hvor selve bakgrunnen kan gjøres litt mer spennende ved å legge på en struktur. Tone og jeg tok en liten opp i studioet denne fredag ettermiddagen for å prøve ut litt forskjellig. Vi tenkte også et morsomt bilde av undertegnede som fotograf med et gammelt kamera i er retrostudio. Tanken er å vise at vi kan sette personer inn i forskjellige miljøer etter hvilke ønsker og behov man har, gjerne også med en humoristisk vri som bildet av meg i det gamle studioet.

Har du behov for, eller ønsker deg noen nye portretter, ta kontakt så finner vi på noe gøy, eller kanskje noe mer seriøst. Det er opp til deg.