De fleste bedrifter har behov for personalportretter, enten det er for websider, sosiale medier, intranett, årsrapporter osv. Det som er vanlig er å fotografere slike portretter mot en kjedelig hvit eller grå bakgrunn Hvorfor ikke skille seg litt ut med personalportretter som skiller seg ut, og blir lagt merke til? Det kan brukes bakgrunner fra selve bedriften, det kan være et tema som viser hva den enkelte ansatte jobber med etc. Muligheten er mange, og det kan gjøres enkle grep som viser den ansatte på en helt annen måte enn disse vanlige, ordinære, og kanskje litt kjedelige portrettene.

Bildene blir mye mer personlige, og ikke minst budskapet blir fremhevet. Bare for å gjøre en liten sammenligning med tradisjonelle ansatteportretter fotografert på hvit eller grå bakgrunn. Det blir relativt kjedelig sammenlignet med bildene som har fått en annen bakgrunn:

På bildene ovenfor er det også laget plass til å sette inn evt. logo etc. Nedenfor er bildene beskjære til kvadratisk format. Det gir igjen et litt annet uttrykk.

Ofte har portretter en beskjæring som er noe tettere, og da kan det se slik ut:

Ønsker du tilbud på personalportretter, ring oss på telefon: 988 40242 eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.