Om fbStudios

Vi har stor glede av å se bedrifter lykkes, og spesielt om det har bakgrunn i de tjenestene vi leverer. Vi anstrenger oss for å oppnå gode, langvarige og verdiskapende kundeforhold, og det betinger at vi må levere produkter og tjenester av høyeste kvalitet.

100% fornøydgaranti er også en selvfølge hos oss!

Vi er din komplette partner på grafikk og foto/video

fbStudios er leverandør av komplette løsninger innen grafisk design og foto/video. Vi ønsker at du som kunde skal ha visshet om at alt blir tatt hånd om på en profesjonell måte. Vi er et minibyrå, og hos oss blir vi godt kjent med hver enkelt kunde.

Det betyr at alle våre kunder faktisk har et ansikt, og ikke kun er et kundenummer på en liste.

Er vi det rette byrået for deg?

Passer vi for deg?

Gjennom årene har det blitt mange gode samarbeid med store og små bedrifter, noen privatkunder har også dukket opp underveis. Vi har erfart hva som skal til for å skape gode kundeforhold, og hva som skal til for å levere prosjekter hvor kunden er 100% fornøyd.

Hvem er «vi» egentlig?

fbStudios består fast av kun to personer, Finn Bjurvoll Hansen og Tone Hasle, men vi benytter oss av gode samarbeidpartnere når behovet for dette melder seg. fbStudios er en motpol til de større byråene hvor kostnadene rundt produksjoner er høye, forståelig nok siden kostnadene gjerne er høyere med mange ansatte, dyre lokaler osv.

Vi har aldri tatt mål av oss for å bli et stort byrå, vi ønsker å jobbe i mellomsjiktet med små og mellomstore bedrifter som ikke har enorme markedsføringsbudsjetter, men ønsker å få mest mulig tilbake i forhold til kostnadene.

Vi kan derfor levere profesjonelle tjenester av høyeste kvalitet til priser som gjerne ligger et godt stykke under de større byråene i markedet.

Møt menneskene, hvem du kommer til å snakke med >>

Dette sier noen av våre kunder

Knut Arne Hundal - Norsk Sveiseteknisk ForbundKnut Arne Hundal

Norsk Sveiseteknisk Forbund

Det er verdifullt å være i trygge hender!

Vi i Norsk sveiseteknisk forbund ønsket oss en nettside med flere funksjoner, men vi hadde behov for noen til å forene de tekniske mulighetene og løsningene med våre ønsker. Her falt valget på FbStudios som bygget opp hele vår nettside fra start til slutt og vi er veldig fornøyd med resultatet og den tilgjengeligheten våre medlemmer har fått.  Kreative innspill og god dialog verdifullt for utviklingen og tryggheten vi får.

Lars Gøran Iversen-Bobil og Fritrid AS
Lars Gøran Iversen

Bobil og Fritid AS

I forbindelse med oppstart av bedrift i 2020 undersøkte vi forskjellige løsninger vedrørende nettside. Valget falt da på fbStudios grunnet gode anbefalinger og måten de jobber på mot kunden, og løsningene de skaper. Sammenlignet med hva vi fikk av tilbud fra store og små føler vi at fbStudios tar oss på alvor, gir oss mye for pengene, samt rask behandling om behovet endrer seg. Vi bruker også fbStudios på alt innen reklame og markedsføring for våre 2 selskaper.

Torgeir Hansen - Torgeir og Kjendisene
Torgeir Hansen

Torgeir og Kjendisene/Underholdningsnett

Vi i Torgeir og Kjendisene og artistbyrået Underholdningsnett har benyttet oss av fbStudios som leverandør av pressebilder / Flyers / Plakat photos i en årrekke. Kreativiteten til fbStudios er helt fantastisk . Har også anbefalt fbStudios til mange av mine kollegaer og arrangører i det ganske land . I tillegg har fbStudios utarbeidet coverdesign for mange av våre utgivelser.

 


Jan Westergren

Nesthood Norge AS

Jeg har samarbeidet fbStudios i mange år gjennom mange prosjekter. I Pelias Norsk Skadedyrkontroll brukte jeg fbStudios innen web og fotografering. fbStudios er også med videre i Nesthood Norge AS med ansvar for blogg, web, fotografering og video. fbStudios enkel å samarbeide med, bygger gjerne videre på ideer, og gir seg ikke før alle er fornøyde og prosjektet er 100%. fbStudios leverer kvalitet av ypperste klasse og jeg kan anbefale fbStudios til hvem som helst uten problemer. Det som gjør finn og fb studios unik er særdeles god kunnskap på webutvikling, sosiale medier, fotografering, manipulasjon i photoshop, drone video og fotografering og video. FB studios er et selskap i tiden og lever det du trenger i 2021 for å holde deg oppdatert.

 

Finn Bjurvoll Hansen

Finn er en kreativ sjel med genuin interesse for design og foto. Kombinasjonen av dette kommer godt med innenfor alle fbStudios produkter og tjenester. Finn har lang og solid erfaring innen fotofaget og digital bildebehandling/montasjer

Finn har jobbet med kreative løsninger for store og godt kjente bedrifter, både her i Norge, og i det store utlandet.

Tone Hasle

Tone er Finn’s kreative sparringspartner i tillegg til å håndtere alle pågående prosjekter. Tone har lang og god erfaring i prosjektledelse, noe som også er uvurderlig i arbeidet med web og grafikk.

Tone har alltid full oversikt over pågående prosjekter, og sørger for å navigere det hele trygt i havn.