Profesjonell Norsk voice over

Det er en økende forespørsel etter stemmeskuespillere for ulike markeder i Norge. Vi har lenge hørt mange av disse stemmene i reklamepausene på tv og radio, men stemmeskuespill er mye mer en reklameinnslag. Det kreves stemmer til alt fra innlesing av nettkurs, lydbøker, telefonsystemer etc. fbStudios har gjennom andre aktører tilbudt denne tjenesten i noen år allerede, men nå er det på tide å presentere dette som en egen avdeling her på nettsidene. Hos fbStudios kan du få profesjonell norsk voice over til fornuftige priser.

Komplette produskjoner.

fbStudios kan gjøre komplette produksjoner til reklame, TV, podcast, E-Læring og eller det meste av video + voice overtjenester.

Alle lydproduksjoner leveres ferdig mikset og mastret for å holde den kvaliteten som forventes.

Hvor mye koster en voice over?

Hvor mye en voice over koster er selvfølgelig avhengig av type og omfang. Hos fbStudios koster en typisk voice over på inntil 2.000 ord kr. 1,75,- pr. ord. Minsteprisen er kr. 175,-. Ved større manuskripter gis det rabatter, mellom 2.000 og 10.000 ord er denne rabatten på 20% pr. ord, mellom 10.000 og 20.000 ord er rabatten på 40%, og ved lange manuskripter over 20.000 ord er prisen kun 75 øre pr. ord

 

Er det noen andre tillegg?

Ja, det er det. Det er litt tillegg i prisen om det skal leses inn vanskelige, f. eks. medisinske manuskripter. Disse inneholder som regel mange vanskelige faguttrykk som kan gi litt tungekrøll under innlesing, og det tar derfor litt lenger tid. Andre tillegg kan være om stemmen skal synkroniseres med video. Dette er også ganske tidkrevende, og koster litt ekstra.

 

Lydbøker og lange manuskripter

Lydbøker er som regel på mellom 80.000 og 120.000 ord, og det beregnes derfor egne priser for innlesing av lydbøker. Innlesing  av en typisk lydbok på 80.000 ord koster kr. 6.000,-. Er manuskriptet på mer enn 80.000 ord beregnes det 6 øre for hvert ord utover dette. F. eks. en lydbok på 110.000 vil koste kr. 6.000,- + 30.000 ord X 6 øre, altså totalt kr. 7.800,-

Dette sier noen av våre kunder

Knut Arne Hundal - Norsk Sveiseteknisk ForbundKnut Arne Hundal

Norsk Sveiseteknisk Forbund

Det er verdifullt å være i trygge hender!

Vi i Norsk sveiseteknisk forbund ønsket oss en nettside med flere funksjoner, men vi hadde behov for noen til å forene de tekniske mulighetene og løsningene med våre ønsker. Her falt valget på FbStudios som bygget opp hele vår nettside fra start til slutt og vi er veldig fornøyd med resultatet og den tilgjengeligheten våre medlemmer har fått.  Kreative innspill og god dialog verdifullt for utviklingen og tryggheten vi får.

Lars Gøran Iversen-Bobil og Fritrid AS
Lars Gøran Iversen

Bobil og Fritid AS

I forbindelse med oppstart av bedrift i 2020 undersøkte vi forskjellige løsninger vedrørende nettside. Valget falt da på fbStudios grunnet gode anbefalinger og måten de jobber på mot kunden, og løsningene de skaper. Sammenlignet med hva vi fikk av tilbud fra store og små føler vi at fbStudios tar oss på alvor, gir oss mye for pengene, samt rask behandling om behovet endrer seg. Vi bruker også fbStudios på alt innen reklame og markedsføring for våre 2 selskaper.

Torgeir Hansen - Torgeir og Kjendisene
Torgeir Hansen

Torgeir og Kjendisene/Underholdningsnett

Vi i Torgeir og Kjendisene og artistbyrået Underholdningsnett har benyttet oss av fbStudios som leverandør av pressebilder / Flyers / Plakat photos i en årrekke. Kreativiteten til fbStudios er helt fantastisk . Har også anbefalt fbStudios til mange av mine kollegaer og arrangører i det ganske land . I tillegg har fbStudios utarbeidet coverdesign for mange av våre utgivelser.

 


Jan Westergren

Nesthood Norge AS

Jeg har samarbeidet fbStudios i mange år gjennom mange prosjekter. I Pelias Norsk Skadedyrkontroll brukte jeg fbStudios innen web og fotografering. fbStudios er også med videre i Nesthood Norge AS med ansvar for blogg, web, fotografering og video. fbStudios enkel å samarbeide med, bygger gjerne videre på ideer, og gir seg ikke før alle er fornøyde og prosjektet er 100%. fbStudios leverer kvalitet av ypperste klasse og jeg kan anbefale fbStudios til hvem som helst uten problemer. Det som gjør finn og fb studios unik er særdeles god kunnskap på webutvikling, sosiale medier, fotografering, manipulasjon i photoshop, drone video og fotografering og video. FB studios er et selskap i tiden og lever det du trenger i 2021 for å holde deg oppdatert.

 

Her kan du høre noe av det vi har jobbet med siste tiden: