+47 988 40242

Gjør bedriften din synlig på nett!

Vi tilbyr nettsidepakker i forskjellige størrelser, og tilpasser etter behov og budsjett. Nettsiden vi lager til deg skal gjenspeile din bedrift og profesjonalitet, og fremstå som trygg og troverdig for dine eksisterende og nye kunder.

Hvorfor velge nettside fra fbStudios

Vi gjør det enkelt for deg, og ikke minst raskt. Vi bygger nettsider som er tilpasset de fleste budsjett og behov.

Alle våre pakker inkluderer:

  • 1 Domene (ikke .as domene)
  • Webhotel med 20 GB lagring
  • Inntil 50 e-post adresser
  • 15 GB lagring pr. e-postkonto
  • Sikker tilkobling (https)
  • Designmal med valgfrie bilder, farger og tekst
  • Universell utforming
  • Optimalisert for SEO

Nettsidepakke

Driftskostnad

Alle våre løsninger inkluderer sikker tilkobling, e-post, domene (ikke .as) og teknisk support. Driftskostnaden vil bli fakturert måendlig, og starter ikke før nettsiden din er lansert.

Nærmest uendelige muligheter

Vi bruker WordPress til alle våre design (les hvorfor her). WordPress gir oss muligheter til å bygge inn det meste av funksjonalitet.

Nettbutikk

En nettbutikk gir deg mulighet til å selge dine produkter og tjenester på nett. Vi kan sette opp en flott og funksjonell nettbutikk for deg!.

k

Blogg

Liker du å skrive? Du vil kanskje dele hva som skjer i bedriften din. Å ha en bedriftsblogg vil gjøre nettsiden din mer dynamisk.

z

Promotering

Ved å ha en mailingliste for nyhetsbrev osv. øker trafikken til nettsiden din. Du kan oppmuntre besøkende til å skrive seg på mailinglisten. Vi hjelper deg med oppsettet!

Booking/kalendere

Bordbestilling, frisørtimer, verkstedtimer osv. Vi kan hjelpe deg med å lage et flott og funksjonelt bookingsystem på nettsiden din..

I

Video og animasjoner

Å bruke video og animasjoner på nettsiden vil gjøre den mer levende. Snakk med oss om videopromotering!

Statistikker

Å ha en god oversikt over resultat av kampanjer og andre markedsføringstiltak er viktig informasjon. Vi hjelper deg med oppsettet!

Hva kan du forvente når du bestiller nettsider fra fbStudios?

Du får en side klar for lansering hvor alt av tekstinnhold er optimalisert slik at din nye nettside vil dukke opp i relevante søk.

Innholdet vil være basert på informasjonen du deler med oss, og nettsiden vil være brukervennlig, responsiv, og ha universell utforming. Gjennom ditt kontrollpanel kan du også følge med på all statistikk fra Google Analytics.

Vi har også en egen kundeside hvor du finner opplæringsvideos på hvordan du bruker kontrollpanelet for siden din, og skulle du ha spørsmål er support bare et tastetrykk unna!

[et_pb_blog_extras posts_number=»1″ blog_layout=»full_width_background» _builder_version=»4.19.0″ _module_preset=»default» global_colors_info=»{}»][/et_pb_blog_extras]

Slik kommer du i gang.

Det er enklere enn du tror!

Send inn din ordre.

Du kan ta kontakt med oss, eller velge en av våre design som passer.

Videre kan du sende oss materiell via dette skjemaet

Vi setter opp en avtale og kontakter deg for å diskutere ønsker og oppsett av din nye nettside

Vi designer den nye nettsiden din

Når vi har mottatt matriell fra deg starter vi design av din nye nettside hvor vi sørger for brukervennlighet og at nettsiden har universell utforming. Om du ikke vil lage tekstene selv, så kan vi bistå deg med dette.

Levering

Vi tar oss av hele prosessen. Lansering av siden skjer når du er fornøyd med den nye siden din