+47 988 40242

Nettsider for deg med større behov

For deg som må ha mer funksjonalitet enn det du får med våre standardløsninger. Denne løsningen er for deg. En nettside med gode og kraftige løsninger som kan vokse og bygges ut i takt med bedriften din.

Mer fleksibilitet basert på åpen kildekode.

Dette gir muligheter for helt skreddersydde løsninger med de funksjonene du trenger, det meste er mulig. Alt fra spesialdesignede nettsider med mange spesialfunksjoner tilpasset bedriften din, til nettbutikk med integrasjon av kjente betalingsløsninger. Fortell oss hva du ønsker, så lager vi det for deg!

Vi utvikler våre sider i CMS løsningen WordPress

Vi har valg å sepsialisere oss på WordPress. WordPress er et av verdens mest brukte CMS systemer for nettsidedesign, og rundt 35% av alle verdens nettsider er basert på nettopp WordPress.

Hvorfor velge nettsider fra fbStudios?

Vi lager fleksible og gode løsninger som gir bedriften din en nettløsning som er søkevennlig, stabil og med høy oppetid. Alle våre design og innhold er av høy kvalitet.

Hos fbStudios ligger nettsiden din på en av de beste og raskeste driftsplatformen i markedet.

Behov for tredjepartsløsninger? Vi bruker kun løsninger av høy kvalitet, og som er testet for stabilitet og ytelse over tid. Vi sørger for å holde alt oppdatert, det skal du slippe å tenke på.

Alle våre nettsider er responsive for riktig visning på alle skjermer og enheter, og innfrir kravet til universell utforming.

Våre nettsider passer for deg som:

  • Vil en ha nettside som er brukervennlig og enkel å jobbe med.
  • Ønsker at det skal være enkelt å redigere tekst, innhold og menyer.
  • Vil ha en fleksibel og god løsning for intergrering av tredepartsløsninger.
  • Hvor det er enkelt å endre farger, fonter og evt. utseende.
  • Som ligger på raske og sikre servere hvor sidene er laster kjapt.

Skal vi lage en ny nettside for deg?

Relevante artikler

  • Hva er universell utforming?
  • Hva er CMS

Er du klar til å komme i gang?

Produksjon og design av en nettside starter alltid med en samtale hvor vi diskuterer behovene nettsiden skal dekke. Ut fra dette kan vi estimere hva kostnaden for nettsiden vil bli.

Utviklingen av nettsiden din gjøres på vår testserver, og du får tilganng til denne etter levering. Vi setter opp et møte hvor vi tar en gjennomgang, og om det evt. må gjøres endringer.

Nettsiden blir ikke lansert før vi har gjennomgått en testperiode for å avdekke eventuell mangler eller feil, normalt setter vi en 14 dagers frist på dette.

Nettsiden blir så flyttet over til riktig server for å bli synlig for alle, og du bestemmer lanseringsdato.

Kontakt oss

Du kan ringe oss direkte på +47 98840242, eller bruke kontaktskjemaet. Vi ser frem til å høre fra deg!