Hvordan presenteres de ansatte?

Personalportretter på websiden, i reklamepublikasjoner osv. er ofte kundens første møte med bedriften. Har din bedrift et personalportrettmanuskript?

Personalportretter og manuskript

Mange bedrifter har et eget manuskript når det gjelder personalportretter. Ofte presenteres de ansatte på bedriftens websider og i andre trykksaker fra bedriften. Å presentere de ansatte med bilder av høy kvalitet er ofte essensielt for å

Er bedriften din synlig på nett?

Det er ikke noe hensikt å ha en nettside om ikke den er synlig. Er den ikke synlig, vil den heller ikke bli besøkt! Å jobbe aktivt med optimalisering for søkemotorene, bruke riktige søkeord, og ikke minst tilpasse innholdstekst er mye viktere nå en tidligere. Google har strenge krav og algoritmer for at nettop din side skal bli synlig.

Når vi bygger nettsider sørger vi for at alt dette er på plass.

Kompromissløst, kreativt, og med svært høy kvalitet?

Webdesign består av to ord, web og design. Er det mulig å få det beste fra begge? Ja, absolutt! fbStudios lager sider med flotte design og med gjennomtenke funksjoner. Vi har valgt å ikke gå for gratis eller billige tredjepartsprogrammer som brukes når vi setter dette sammen. Du som kunde skal være 100% sikker på at alt som ligger på baksiden av designet er velfungerende, og med høy kvalitet. Med vår webmasteravtale er du også sikret at dine nettsider er oppdaterte, uten malware, og sikre for dine kunder å besøke.

Er jobben ferdig når nettsidene er lansert?

Nei, det er mye vedlikehold rundt det å ha en webside. Dette er noe vi ber kundene tenke nøye gjennom når vi går i gang med et prosjekt. Hvem skal sørge for at underliggende programvare blir oppdatert, kommer nettstedet til å bli overvåket for å unngå hacking og evt. plassering av malware som kan skade maskinene til de kundene som besøker siden? Det er mer enn 30.000 nettsteder som daglig blir hacket, så dette er noe man absolutt bør tenke gjennom. Spør oss om råd!

Dette sier noen av våre kunder

Knut Arne Hundal - Norsk Sveiseteknisk ForbundKnut Arne Hundal

Norsk Sveiseteknisk Forbund

Det er verdifullt å være i trygge hender!

Vi i Norsk sveiseteknisk forbund ønsket oss en nettside med flere funksjoner, men vi hadde behov for noen til å forene de tekniske mulighetene og løsningene med våre ønsker. Her falt valget på FbStudios som bygget opp hele vår nettside fra start til slutt og vi er veldig fornøyd med resultatet og den tilgjengeligheten våre medlemmer har fått.  Kreative innspill og god dialog verdifullt for utviklingen og tryggheten vi får.

Lars Gøran Iversen-Bobil og Fritrid AS
Lars Gøran Iversen

Bobil og Fritid AS

I forbindelse med oppstart av bedrift i 2020 undersøkte vi forskjellige løsninger vedrørende nettside. Valget falt da på fbStudios grunnet gode anbefalinger og måten de jobber på mot kunden, og løsningene de skaper. Sammenlignet med hva vi fikk av tilbud fra store og små føler vi at fbStudios tar oss på alvor, gir oss mye for pengene, samt rask behandling om behovet endrer seg. Vi bruker også fbStudios på alt innen reklame og markedsføring for våre 2 selskaper.

Torgeir Hansen - Torgeir og Kjendisene
Torgeir Hansen

Torgeir og Kjendisene/Underholdningsnett

Vi i Torgeir og Kjendisene og artistbyrået Underholdningsnett har benyttet oss av fbStudios som leverandør av pressebilder / Flyers / Plakat photos i en årrekke. Kreativiteten til fbStudios er helt fantastisk . Har også anbefalt fbStudios til mange av mine kollegaer og arrangører i det ganske land . I tillegg har fbStudios utarbeidet coverdesign for mange av våre utgivelser.

 


Jan Westergren

Nesthood Norge AS

Jeg har samarbeidet fbStudios i mange år gjennom mange prosjekter. I Pelias Norsk Skadedyrkontroll brukte jeg fbStudios innen web og fotografering. fbStudios er også med videre i Nesthood Norge AS med ansvar for blogg, web, fotografering og video. fbStudios enkel å samarbeide med, bygger gjerne videre på ideer, og gir seg ikke før alle er fornøyde og prosjektet er 100%. fbStudios leverer kvalitet av ypperste klasse og jeg kan anbefale fbStudios til hvem som helst uten problemer. Det som gjør finn og fb studios unik er særdeles god kunnskap på webutvikling, sosiale medier, fotografering, manipulasjon i photoshop, drone video og fotografering og video. FB studios er et selskap i tiden og lever det du trenger i 2021 for å holde deg oppdatert.

 

Her kan du se noen av de nettsidene vi har laget: