Skal vi lage en ny verdiskapende nettside for din bedrift?

Nettsiden er ofte bedriftens ansikt utad, og mer enn noensinne er det viktig at sidene har et lett og godt design som ser bra ut på alle typer enheter.

Tekst og oppsett er også avgjørende for hvor synlig nettsiden blir på f.eks. Google. fbStudios hjelper deg med å designe og bygge din nye nettside slik at den fyller alle de kravene som er nødvendige.

Responsive og skalérbare websider

Måte vi bruker nettet på er i konstant endring, og det blir mer og mer vanlig at vi buker smarttelefonen til nettsurfing og for å lete etter informasjon og produkter. Statistikker viser at godt over 50% av nettbruken foregår fra smarttelefon, og derfor er dette med skalérbare nettsider avgjørende. Nettstedet skal være like enkelt å navigere på en telefon som på en vanlig PC eller laptop.

Vi tilpasser alle nettsider slik at brukeren får best mulig opplevelse uansett enhet.

Er bedriften din synlig på nett?

Det er ikke noe hensikt å ha en nettside om ikke den er synlig. Er den ikke synlig, vil den heller ikke bli besøkt! Å jobbe aktivt med optimalisering for søkemotorene, bruke riktige søkeord, og ikke minst tilpasse innholdstekst er mye viktere nå en tidligere. Google har strenge krav og algoritmer for at nettop din side skal bli synlig.

Når vi bygger nettsider sørger vi for at alt dette er på plass.

Kompromissløst og med svært høy kvalitet?

Webdesign består av to ord, web og design. Er det mulig å få det beste fra begge? Ja, absolutt! fbStudios lager sider med flotte design og med gjennomtenke funksjoner. Vi har valgt å ikke gå for gratis eller billige tredjepartsprogrammer som brukes når vi setter dette sammen. Du som kunde skal være 100% sikker på at alt som ligger på baksiden av designet er velfungerende, og med høy kvalitet. Med vår webmasteravtale er du også sikret at dine nettsider er oppdaterte, uten malware, og sikre for dine kunder å besøke.

Er jobben ferdig når nettsidene er lansert?

Nei, det er mye vedlikehold rundt det å ha en webside. Dette er noe vi ber kundene tenke nøye gjennom når vi går i gang med et prosjekt. Hvem skal sørge for at underliggende programvare blir oppdatert, kommer nettstedet til å bli overvåket for å unngå hacking og evt. plassering av malware som kan skade maskinene til de kundene som besøker siden? Det er mer enn 30.000 nettsteder som daglig blir hacket, så dette er noe man absolutt bør tenke gjennom. Spør oss om råd!

Dette sier noen av våre kunder

Her kan du se noen av de nettsidene vi har laget: