+47 988 40242

Mailchimp

Mailchimp er for deg som vil nå ut til mange på en gang. En enkel og brukervennlig plattform som lar deg kommunisere med kunder, samarbeidspartnere og ansatte på en enkel og effektiv måte

Vi kan hjelpe deg i gang!

fbStudios hjelper deg i gang med Mailchimp, fra oppsett av konto – til utforming av maler, opplasting og gruppering av kontakter. Vi gir deg i tillegg et god innføring i hvordan du skal bruke Mailchimp. Alt i én pakke!

Mailchimp er verdens mest brukte program for utsendelse av nyhetsbrev!

Vi kan installere mailchimp i websystemet ditt. Mailchimp er nemlig webbasert, og så lenge du har tilgang til internett kan du jobbe med å sette opp spennende nyhetsbrev med tilbud til dine kunder, eller sende ut informasjon til dine ansatte.

Hvorfor velge Mailchimp fra fbStudios?

Alle kan opprette en konto hos Mailchimp, men vi kan gi deg god hjelp og veiledning på veien mot etstrømlinjeformet system for nyhetsbrev. Du slipper å forholde deg til nye ord og uttrykk som kan være vanskelig å forholde seg til.

Vi kan lage grafikken til malene for nyhetsbrevene, og holder et minikurs for deg slik at du er rustet til å sette i gang på egenhånd.

Fakta:

  • Mailchimp er brukervennlig og lett å lære seg.
  • En super måte å kommunisere med mange på en gang.
  • Enkelt å komme i gang, vi viser deg hvordan.
  • Det er enkelt å velge ut målgrupper for nyhetsmailer.
  • Det er statistikker som forteller deg effekten av nyhetsbrevene dine.

Aktuelle artikler

Kjekt å vite

Å bruke Mailchimp er helt gratis så lenge du ikke overstiger 2.000 kontakter på listen din. Du kan ha 12.000 utsendelser pr. måned. Skulle du ha behov for mer, eller ønsker ekstra funksjoner så kan pakken oppgraderes

Sjekk ut de ulike planene du kan få hos Mailchimp her

Kom i gang med Mailchimp

Vil du ha hjelp til å komme i gang med Mailchimp? Ta kontakt med oss for å kartlegge behov.