Hvis konfirmanten kunne velge…

kreativ konfirmasjonsfotografering

Bilder konfirmanten og foreldre vil være stolte av

Er det en endring på gang? Kanskje vi er i ferd med å adoptere litt av det som er vanlig i det store utlandet? Å tenke litt nytt skader uansett ikke. Å være fotograf innebærer mange forskjellige oppdrag, ikke bare kommersielle oppdrag, men også f. eks. konfirmasjonfotografering. Å tenke litt utenfor boksen med f. eks. konfirmasjonsbilder som presenterer konfirmanten på en litt annen måte, fokusere mer på litt tøffe og trendye bilder som speiler personlighet og interesser. Konfirmantene selv synes i allefall at dette er mye kulere enn de vanlige, kanskje litt kjedelig «i dress eller bunad under et tre» bildene.

Kun fantasien setter grenser!

Det finnes ingen grenser for hva som er mulig, her kan man la fantasien få fritt utløp. Alle bildene blir fotografert i studio, og det bygges settinger som passer både personlighet og interesser. Konfirmanten skal være stolt av bildene, og dette kan gjøres på en tøff og spenstig måte med med bildemontasjer.

Er dere klare for en litt annerledes fotoshoot?

fbStudios ligger i Sandefjord og er spesialutstyrt for denne typen fotografering. Vi er et av de få fotostudioene som faktisk også har eget PA anlegg for å kunne lage litt «trøkk» under fotoshooten. Det er viktig at konfirmanten trives og har det gøy! Alle bildene kommer også opp på skjerm under selve shooten, noe som konfirmantene selv synes er utrolig morsomt. Det gir også rom for at dere kan velge ut de beste bildene som skal jobbes videre med.

Hva koster det?

Denne typen bilder er som regel forbeholdt idrettsprofiler og andre som har et reklamebyrå og et støtteapparat i ryggen, og er priset relativt høyt. fbStudios har et gjennomarbeidet konsept og en skreddersydd løsning som gjør at vi kan tilby denne typen produksjoner til samme pris som en helt vanlig konfirmasjonsfotografering hos en hvilken som helst profesjonell fotograf.

Har dere lyst på en spennende dag i studio?

Ring direkte på telefon: 988 40242, eller bruk kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Kanskje du har lyst til å se på noen flere bilder først, sjekk ut fbStudios galleri her…