I en verden som blir mer og mer digital er det ikke lenger nok med en webside for å nå ut til nye kunder. Annonsering med tekst og bilder har blitt avleggs, og det kreves nye kanaler for å engasjere nye potensielle kunder.

I følge Cisco er det forventet at videomarkedsføring vil utgjøre rundt 82 prosent av all internett-trafikk inn 2022. Enten du driver en enmannsbedrift, nettbutikk, eller er et stort selskap, er video den mest effektive markedsføringsformen.

2021 vil være året for videomarkedsføring. Rundt 78 prosent av alle internettbrukere ser på videoer hver uke, og så mange som 55 prosent hver eneste dag. Video med høy kvalitet og riktig sammensatt innhold vil gi en enorm mulighet for de virksomhetene som bruker video som en sentral del av markedsføringen.

Video gir betydelige fordeler, og det er over 50 ganger større sannsynlighet for at et nettsted vil rangere høyest på google dersom det inkluderes video.

Det er også konkludert med at en video kan øke konverteringen med opptil 80 prosent, og i tillegg gi en økt organisk trafikk med opp til hele 157 prosent. Ikke bare det, men video er uendelig mer delbar enn tradisjonelle annonser. Fakta er at en sosialvideo deles 1.200 prosent mer en tekst og bilder, og 64 prosent av forbrukerne hevder å ha kjøpt noe etter å ha sett en markedsføringsvideo!

Spørsmålet burde ikke lenger være om det skal satses på video, det bør heller være «hvordan kan vi komme i gang med videomarkedsføring»