Bildemontasjer.

Å bruke egne illustrastrasjoner og bilder gir et mer helhetlig og solid inntrykk, og viser i tillegg et mer riktig

I tillegg vil f. eks. en webside med egne bilder og illustrasjoner skille seg fra mengden. I dag er det veldig vanlig å bruke stockbilder, noe som igjen fører til at mange av de samme bildene opptrer hos forskjellige bedrifter. Å ha eget bildemateriale gjør det til noe mer unikt, og man risikerer ikke at konkurrenten bruker de samme bildene.

fbStudios har lang erfaring og den kreativiteten som skal til for å lage unike bilder og illustrasjoner.

Spennende grafiske løsninger

fbStudios er leverandør av grafikk og design. Det har resultert i mange spennende oppdrag, og vi ser stadig våre design og illustrasjoner i annonseformat på web, eller som trykkede annonser i magasiner osv.

Viste du forresten av websider som har egne unike bilder og illustrasjoner vil ranke høyere enn websider som har stockbilder?

Sammen med kunden klekker vi ofte ut unike spennende kreative løsninger som skiller kunden fra mengden. Er det spesielle ønsker kan det meste lages.

Illustrative bildemontasjer.

Ideen rundt bildemontasjer er å lage noe som i utgangspunktet vil være vanskelig å få til med et vanlig fotografi. Et bilde som er illustrativt og får betrakteren til å forstå budskapet umiddelbart.

Bilder med sterke og tydelige budskap

Mange mener at fotografi og illustrasjoner står sterkere enn video innenfor markedsføring. Det er fordeler og bakdeler med begge selvfølgelig, men kan man få betrakteren til å oppfatte budskapet i løpet av et par sekunder blir det på en måte litt bortkastet med en video på ti sekunder?

Her er det delte meninger, men vi er enige i dem begge. Det gjelder bare å velge det rette, og det kan selvfølgelig fbStudios hjelpe deg med siden vi kan tilby både foto, design og video. Spør oss om råd.

Se noe av det vi har laget >>