+47 988 40242

Google Ads

Med Google Ads kan du dra nytte av fordelene med annonsering på nettet: Vis annonsene dine til de riktige personene, på riktig sted og til rett tid.

Fordeler med annonsering på nettet og Google Ads

Vis annonsene dine for personer som sannsynligvis er interessert i produktene og tjenestene dine, og filtrere bort dem som ikke er det. Du kan også spore om disse personene klikket på annonsene dine. Med Google Ads får du også muligheten til å nå ut til potensielle kunder mens de bruker flere enheter – stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner.

Nordmenn utfører mer enn 50 millioner Google-søk hver eneste dag!

Vi kan hjelpe deg å være synlig i relevante søk!

Effektiv markedsføring på nett

Det er mulig å styre når og hvem annonsene dine skal vises for. Det er nettopp dette som gjør Googleannonsering svørt effektivt. Google Ads vil gi deg umiddelbare resultater, og du betaler kun når noen klikker seg inn på nettstedet ditt.

Google Ads kan skaleres slik at det passer for alle typer virksomheter, fra de aller minste med beskjedne markedsføringsbusdjetter til de store med større budsjetter.

Relevante artikler.

Kom i gang med Google Ads

I samarbeid med deg setter vi opp et mål for annonseringen, og legger opp strategi for hvordan vi best kan nå disse målene. Vi foretar en søkeordanalyse og skriver annonsetekster som fenger og gjenspeiler målsettingen vi har satt.

Kampanjen optimaliseres og tilpasses fortløpende slik at du effektivt treffer målgruppen.

Du vil undersveis ha mulighet til å motta månedlige statusrapporter hvor du selv kan følge med på kostnader, og hvilke resultater kampanjen har oppnådd.