Innen markedsføring kommer man ikke unna foto og video

Sånn er det bare! I dag er det mange som kjøper sine bilder og videos hos stockfirmaer. Det er vel og bra det, men det blir sjeldent unikt eller spennende- Men risikerer også at konkurrentene bruker de samme bildene, og de samme videosnuttene i sin markedsføring. Det virker mye mer serieøst med egne bilder og videos, reelle produkter, bygninger, og ikke minst mennesker. Foto og video er essensielt

fbStudios kan selvfølgelig hjelpe til med produksjon av høykvalitetes foto, bildemanipulasjoner og video.

Er bildene dere bruker i markedsføringen troverdige?

Det har etterhvert dukket opp drøssevis med stockbyråer hvor man kan kjøpe bilder. I tillegg har vi Pixabay, Freepick, Unsplash og mange fler hvor man kan laste ned bilder helt gratis. Problemet er bare at troverdigheten forsvinner når det samme bildet dukker opp hos mange andre aktører innenfor samme bransje.

Visste du forresten at om du bruker egne bilder og illustrasjoner på dine websider vil du ranke høyere en de sidene hvor det det brukes stockbilder? 

fbStudios produserer både bilder og videomateriale som gjør at du som kunde vil skille deg fra mengden og det er jo nettopp det vi vil, ikke sant? Troverdigheten vil også kjapt få en liten knekk når det brukes bilder fra gratistjenester. For å si det enkelt, her er det dumt å kjipe på de relativt små kostnadene det vil være å få produsert unikt innhold!

Er vi det rette byrået for deg?

Bilder og video fremkaller følelser?

Fleip eller fakta! Joda, bilder og video kan fremkalle følelser, akkurat på samme måte som musikk. Disse følelsene er kjempeviktige når det gjelder markedsføring, vi ønsker å fremkalle en følelse hos kunden som gjør at hen tar kontakt. Vi ser dette brukt aktivt hele tiden, det er faktisk følelsene som får oss til å reagere i en eller annen retning, og da er det viktig at bilder og video er laget på slik måte at vi leder kunden i den retningen som er riktig.

Vi kan egentlig lage de meste!

fbStudios har jobbet med mange spennende prosjekter innen foto og video. Vi har jobbet med mange godt kjente bedrifter i Norge, faktisk også i det store utlandet med bildeproduksjoner for markedsføring.

Det meste er mulig å lage, og vi ønsker i størst mulig grad å kunne benytte eget materiale i alle bilde og videoproduksjoner. Vår foto og videoekspertise er sterkt knyttet til vårt tilbud rundt grafisk design, disse to elementene hører på en måte sammen.

Dette sier noen av våre kunder

Her kan du se noe av det vi har jobbet med innen foto og video siste tiden: