Det har etterhvert blitt noen coverdesign på samvittigheten. Det startet i med at jeg laget designet for omslaget til «Årets krim 2014». Mange kjente navn på det coveret, og jeg var utrolig stolt når jeg kunne hold selve boken i hånden. Etter det har det blitt noen fler. Jeg samarbeidet en periode med Forlagshuset Vestfold, og det var veldig stas å få lov til å lage cover disse flinke forfatterne. Det som er gøy er at man kan tillate seg å gjøre hva som helst av ugang, f.eks. sprenge Farris Bad i lufta (i Photoshop), slik jeg gjorde på omslaget til Frode Eie Larsens bok «Du skal lide».

Mange av mine oppdrag kommer via en utenlandsk freelancertjeneste. De siste to årene har jeg hatt mange morsomme oppdrag derfra. Jeg startet også med såkalt Voiceover, altså lese inn stemmer på reklamevideoer, e-læringsvideoer, og ellers alt hvor det er behov for en stemme. I det siste har jeg også startet med innlesing av lydbøker. Alt dette blandes i en stor gryte, og blir til «Creative Productions».

Nedenfor finnes også et lite utvalg av coverdesign som er laget for Kindle.