Bilder av ansatte

Folk liker å se bra ut, også på jobb! Å bruke profesjonelle bilder av høy kvalitet når de ansatte skal presenteres på bedriftens webside eller andre medier er en nødvendighet om bedriften ønsker å bli tatt seriøst.

Hvordan ser bildene av bedriftens ansatte ut?

Mange bedrifter er svært nøye på dette med å presentere de ansatte med kvalitetsbilder. Å bruke mye penger på en profesjonell webside hvor webbyrået henter inn glattpolerte stockbilder for å få et perfekt grafisk uttrykk, for så å slenge inn noen halvhjertede bilder tatt med mobilen av de ansatte vil trekke ned helhetsinntrykket. Å ha en klar formening om hvordan de ansatte skal presenteres, gjerne med et eget bildemanuskript som følges når eventuelle bilder av nyansatte er alfa og omega for å fremstå som seriøs.

Er vi det rette byrået for deg?

Prefabrikerte bakgrunnsbilder

I dag er mulighetene mange, og det er enkelt å ha ferdige prefabrikterte bakgrunner for bedriftens ansatteportretter. Vi kan hjelpe dere med å sette sammen en skreddersydd mal slik at bildene blir like hver gang. 

Vi tar bildene hos deg!

Det er ikke lenger nødvendig at det settes av tid for å sende ansatte til et fotostudio for å ta bilder. Vi benytter oss av et transportabelt studio som enkelt kan rigges opp ute hos kunden.

Dette sier noen av våre kunder

Knut Arne Hundal - Norsk Sveiseteknisk ForbundKnut Arne Hundal

Norsk Sveiseteknisk Forbund

Det er verdifullt å være i trygge hender!

Vi i Norsk sveiseteknisk forbund ønsket oss en nettside med flere funksjoner, men vi hadde behov for noen til å forene de tekniske mulighetene og løsningene med våre ønsker. Her falt valget på FbStudios som bygget opp hele vår nettside fra start til slutt og vi er veldig fornøyd med resultatet og den tilgjengeligheten våre medlemmer har fått.  Kreative innspill og god dialog verdifullt for utviklingen og tryggheten vi får.

Lars Gøran Iversen-Bobil og Fritrid AS
Lars Gøran Iversen

Bobil og Fritid AS

I forbindelse med oppstart av bedrift i 2020 undersøkte vi forskjellige løsninger vedrørende nettside. Valget falt da på fbStudios grunnet gode anbefalinger og måten de jobber på mot kunden, og løsningene de skaper. Sammenlignet med hva vi fikk av tilbud fra store og små føler vi at fbStudios tar oss på alvor, gir oss mye for pengene, samt rask behandling om behovet endrer seg. Vi bruker også fbStudios på alt innen reklame og markedsføring for våre 2 selskaper.

Torgeir Hansen - Torgeir og Kjendisene
Torgeir Hansen

Torgeir og Kjendisene/Underholdningsnett

Vi i Torgeir og Kjendisene og artistbyrået Underholdningsnett har benyttet oss av fbStudios som leverandør av pressebilder / Flyers / Plakat photos i en årrekke. Kreativiteten til fbStudios er helt fantastisk . Har også anbefalt fbStudios til mange av mine kollegaer og arrangører i det ganske land . I tillegg har fbStudios utarbeidet coverdesign for mange av våre utgivelser.

 


Jan Westergren

Nesthood Norge AS

Jeg har samarbeidet fbStudios i mange år gjennom mange prosjekter. I Pelias Norsk Skadedyrkontroll brukte jeg fbStudios innen web og fotografering. fbStudios er også med videre i Nesthood Norge AS med ansvar for blogg, web, fotografering og video. fbStudios enkel å samarbeide med, bygger gjerne videre på ideer, og gir seg ikke før alle er fornøyde og prosjektet er 100%. fbStudios leverer kvalitet av ypperste klasse og jeg kan anbefale fbStudios til hvem som helst uten problemer. Det som gjør finn og fb studios unik er særdeles god kunnskap på webutvikling, sosiale medier, fotografering, manipulasjon i photoshop, drone video og fotografering og video. FB studios er et selskap i tiden og lever det du trenger i 2021 for å holde deg oppdatert.

 

Her kan du se noe av det vi har jobbet med innen foto og video siste tiden: