flexile-white-logo

Velkommen til

FBS-005

FBS-005 er et multibruksdesign som kan tilpasses alle bransjer.Farger, bilder og tekst byttes ut slik at det representerer din bedrift.

 

Dette designet er laget i wordpress. Ca. 35% av alle verdens nettsider er laget i wordpress. En åpen kildekode som er i stadig utvikling, og som er fleksibel og utbyggbar. Med en nettside basert på wordpress fra fbStudios kan du være sikker på å få et system som kan bygges ut og vokse i takt med bedriften.

Gratis design!

Hos fbStudios betaler du ikke for at vi skal tilpasse designet for deg. Du betaler kun en månedlig vedlikeholdsavgift for drift av sidene.
Du kan velge blant våre mange designmaler.

Domene og webhotel

Hos fbStudios er alt inkludert. 1 stk. domene (ikke .as), 20 GB webhotel og inntil 50 e-postadresser.
Vi sørger også for at dine nettsider er oppdaterte og «friske» til enhver tid. Komplett backup ukentlig.

Bygg ut ved behov

Nettløsningene produsert i WordPress kan enkelt bygges ut etter behov for å legge til eventuelle tilleggsfunksjoner. Det er et hav av muligheter, uansett bransje. 

Utforsk våre tjenester

fbStudios konsept er basert på at du skal ha et rimelig, profesjonelt og enkelt alternativ når det gjelder bedriftens nettsider. Derfor har vi valgt et annet priskonsept enn de fleste av våre konkurrenter. Vi designer gratis for deg, basert på en av våre ferdige designmaler. Dette gjelder nettløsninger med én hovedside, og opp til 4 undersider. Bloggoppsettet er inkludert.